A Decathlon első önálló fitnesz- és egészségnapját a Diethlon is támogatja ugyanis ez a rendezvény azért jött létre, hogy segítsük egy kis inspirációval és motivációval azokat akik szeretnének sportolni egészségesen élni de még nem tudják hogyan vágjanak bele.

Ha most fontolgatod a sportolás és a fittebb élet elkezdését akkor itt a helyed. Ha már sportolsz de ismersz valakit aki most vágna bele akkor küldd tovább ezt a bejegyzést!

A MEGÚJULÁS NAPJA

Első lépés egy fittebb életért

2020. Március 07. Budapest MOM Sport
124 Budapest, Csörsz utca 14-16

A nagyszínpados és workshopos helyszíneken kipróbálhatsz tanácsot kérhetsz vagy segítséget kaphatsz ahhoz, hogy belevágj egy fittebb életbe.

Diethlon workshopok:

Hogyan teremts harmóniát?  -Egyensúly a család, táplálkozás és sportban.

Kismamáknak, Anyukáknak szóló műhelymunka gyakorlatias tippekkel és bevált módszerekkel, hogy a gyerkőcök mellett is ki tud alakítani az egészséges táplálkozást.

Vidám fogyás diétával és sporttal

Olyanoknak akik szeretnének könnyedén csökkenteni a testsúlyukon és kíváncsiak profi megoldásokra hétköznapokban alkalmazható tippekkel.

Előadó: Gergely Noémi sportdietetikus, tanácsadó vagyok. A kezem alatt több tucat sportoló valósította meg az álmait és érte el az áhított célt.
Gergely Noémi sport dietetikus portré - Diethlon

MEGLEPETÉS

Az előadás és workshopok résztvevőinek Diethlon meglepetés jár! :). Természetesen szívesen beszélgetek veled a szünetekben is! Várunk szeretettel!

Foglald le most jegyed és jelentkezz be műhelymunkáinkra:


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.