Tudom, hogy ismered, azt az érzést mikor leküzdöd a saját határaidat. Tudom, hogy érzed azt a kellemes borzongást, ami akkor jön, mikor átlendülsz a versenyen a holtponton. Tudom, hogy rengeteget erőfeszítést teszel, küzdesz, hajtasz azért, hogy ott állj a dobogón. Pontosan ezért jársz a Diethlon oldalon és olvasod ezeket a sorokat.

A sportdietetika segítségével egy testhosszal közelebb kerülsz az álmaidhoz. Sokan úgy tartják, a győzelemhez 20% edzés, 60% helyes táplálkozás, 20% elszántság szükséges. A Diethlonnál személyes állapot felmérés, összefoglalás, személyre szabott változatos étrend receptekkel, folyamatos után követés és a sportétrend optimalizálása vár Rád.

Miért válassz sportdietetikust?

  • speciálisan sportolókra szabott diéta
  • mindenre kiterjedő állapotfelmérés
  • személyre, sportágra szabott tanácsadás
  • teljesítménynövelő és finom táplálkozás kialakítása
  • folyamatos felügyelet
  • motiváció
  • elérhető áron
  • családi csomagkedvezmény

A DIETHLON-t azért hoztam létre, hogy minden sportolóhoz eljusson az az előny, ami az áhított győzelemhez kell vagy az egészségesebb életmódhoz. Ez nem egy távoli megfoghatatlan titok, hanem a jól kialakított sport diéta.

Ismerd meg az én történetem és talán hamarosan én is megismerem a Tiéd. Gergely Noémi vagyok, dietetikus. Iskolai éveim alatt folyamatosan sportoltam, éppen emiatt a pályaválasztásnál nem volt kérdés, edzői pályára megyek tovább.

Egy váratlan sérülés miatt azonban módosítanom kellett a terveimen és az aktív edzői hivatás álma szertefoszlott. De minden rosszban van valami jó ami továbblendít, ezért a dietetika felé fordultam ami legalább ennyire érdekelt.

Mivel a sport továbbra is az életem része maradt, már az egyetemi tanulmányaim során tudtam, a sporttáplálkozás lesz a választott irányvonalam. Szakdolgozatomat is ebben a témában írtam, Sportolók versenyspecifikus felkészülése táplálkozási szempontból- címmel.

Mára nagyon hálásnak érzem magam mert folyamatosan sportolókkal foglalkozhatom és a  közös sikerek és visszajelzések minden serlegnél vagy éremnél többet jelentenek nekem. A büszkeségeim között fiatalok és felnőttek is vannak. Olyan hétköznapi hősök, akik a munka, család vagy tanulás mellett élvezik a mozgás örömét és gyakran erejük felett küzdenek a céljaikért. Talán magadra ismertél?

A Diethlonban folytatott munka éppen ezért nagy felelősséggel és folyamatos odafigyeléssel jár, hiszen mindegy, hogy valaki csak a sport által szeretne jobban élni vagy éppen egy ,,áhított” helyezés a célja a lényeg, hogy ebben a maximális támogatásra van szüksége.

A célom az, hogy jobb életminőséget teremtsek, segítselek céljaid elérésében. Megmutatom, hogy ez a helyes táplálkozással könnyebben elérhető. Ehhez az kell, hogy a sporttáplálkozást ne valami távoli száraz módszertan gyűjteménynek lásd, hanem egy tudományosan bizonyított személyre szabott, hétköznapokban kényelmesen használható életmódnak.

Egy olyan életmódnak, mely a teljesítményfokozás és az egészségmegőrzés harmóniáját teremti meg az életedben. Szakmám során megtapasztaltam, hogy a dietetikai vívmányok gyakran nehezen érthetőnek tűnnek ezért mindig közérthető és élvezhető formában nyújtok segítséget illetve tanácsadást. Itt az ideje, hogy a startvonalhoz állj és megmutasd mire vagy képes. Indulj el te is a sport, a táplálkozás és az egészség triatlonján!

Tekintsd meg részletesen szolgáltatásaimat, melyeket úgy állítottam össze, hogy bármilyen szinten űzöd is a sportot, megtaláld a Hozzád leginkább illő csomagot.